.

25 Şubat 2013 Pazartesi

Okumak istermisiniz.


"Maddi kapılarınız kilitliyse bedeniniz, manevi kapılarınız kilitliyse ruhaniyetiniz zindanda kalır. Özgürlük özlemindeki kırık kalpli bülbül gibi karanlık kafesinizde kendi inleyişinizi dinleyerek ömür tüketirsiniz.

Hayır, karanlık şartla...rın kilitlerine bakıp karamsarlığa kapılmayın. Allah’tan ümide tutunun ki keramet kapıları önünüze açılsın, çukurlardan ufuklara uçabilme şansınız doğsun ve göklerden gönderilen gizemli destekler yardımınıza yetişsin.

Hz. Musa (as) ile halkı, Firavun ordusuyla Kızıldeniz arasında sıkışmıştı da, İlahî Azamet denizden yollar açmıştı. Hz. Yusuf (as) çocukken atıldığı kuş konmaz, kervan göçmez çölün ortasındaki kuyuda bulunup çıkarılmıştı da, büyüyüp Mısır kralına vezir olmuştu. Siz de mi bir denizin kenarında kilitlisiniz? Sizi de mi bir kuyuya attılar?

Karamsarlığın kahrında kaybolmayın. Şefkatli Sahibinizin “Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz!” (Kur’an: 39;53) emrinin ışığına tutunun. Allah dilerse, Hz. İsmail’i (as) kesmeyen bıçak sizi de kesemez; Hz. İbrahim’i (as) yakmayan ateş sizi de yakamaz. Yeter ki güvendiğiniz, sığındığınız, ulaşmaya çırpındığınız yegâna kimse, Merhametli Mevla’nız olsun." Dr. Muhammed Bozdağ
 
Ne güzel yazmışlar Allah razı olsun Abimizden.

2 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

Ne güzel,ümit dolu bir yazı abla,sabah sabah çok iyi geldi,Allah razı olsun :)
Selamlar olsun,günün güzel geçsin inşallah :)

gül dedi ki...

Aleykümselam kardeşim Gülcan,Amin..Hayırlı akşamlar.