.

8 Şubat 2013 Cuma

Kadinin kiymetini anlamak , sizce :)

http://www.dogancuceloglu.net/yazilar/841-kadinin-kiymetini-anlamak

9 yorum:

siirimsi dedi ki...

okudum, evet.Haklısınız galiba..En çok yazılması gereken konulardan biri...

gül dedi ki...

Hemde çok.Teşekkür ederim kardeşim ferkul.Hayırlı günler.

gelibolu17 dedi ki...

Kadınlar hakkında ne yazılsa azdır,zaten dinimizde kadın sultandır,lakin islamiyeti layıkıyla yaşabilseydik,sultanlığımızın tadını çıkarıp kıymetini bilirdik,işte :)

Selamlar olsun abla,hayırlı geceler :)

gül dedi ki...

Aleykümselam kardeşim Gülcan akşamlar geçmiş sabahta geçmek üzere sizlerede hayırlı günler olsun inşallah.Ben tenbeli affet :)Kadınlar eli öpülesidir kadınlar anadır ,velhasıl kadınlar her şeydır öyle deyilmi.:) erkekleride yetiştiren anadır deniyor ama hiç bir Ana evladını haylaz yetiştirmiyordur, belli bir yaştan sonra kendi kendilerini akılları estiği gibi kalıpşatırıyorlar v.s.İyilerinde hakkını yememek lazım çok çok iyi beyefendiler de var çok şükür.Evlilik çok iyi bir müessesedir aklını kullanıp iyi geçinenler için hiç bir şey zor değildir.Allah'aemanet olun.

Adsız dedi ki...

Evlilikte belirli genel kurallar olamaz bence. Her aile kendi içinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanın yolunu kendi bulmak zorunda. Karşımızdakinin beklentileri nelerdir önce bunun tesbiti gerekli. zamanla bunlar yerli yerine oturur. İnsan rahatsız olduğu konuları mutlaka en başından itibaren belirtmelidir.

gül dedi ki...

oy benim yolcu kardeşim gelmiş hoş gelmiş,hangi ruzgar attı seni buraya :) evlilikte, anlaşmayla belirtmeyele,anne babaya dosta akrabaya iyi davranmayla el ayak öpmeyle evliliğe hazır,artık bunu evlendirelim'le olmuyor,bu mümkünde değil,her şey sonradan,sonradan oluşuyor,aslında evliliğe hazırlanan çifler evlenmeden önce evlilik okuluna gitmeliler,eğer onaylanıyorsa evlenmeliler.Allah'a emanet olun.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ben hep buralardayım zaten. :)
Her yazıya yorum yazılamıyor o yüzden.

gül dedi ki...

Buralarda olduğunuza sevindim ama benimde görmem lazım :) değilmi kardeşim yolcu;)Neden yazılmasınki istendikten sonra öyle bir yazılırki.öyle olsun,Canınız sağolsun :)Hayırlı akşamlar